3 delar i Medicon Villages nya måltidskoncept

Medicon Village

I samband med att nyrenoverade Inspira öppnar den 4 april blir både den tidigare lunchrestaurangen och en helt ny cafédel tillgängliga. Samtidigt stängs Bistro Merge under två veckor. När den åter öppnar den 19 april är det med en delvis ny inriktning där Smarta Kök erbjuder mat och fika för avhämtning kl 11-13 vardagar.

Med det här upplägget kommer Medicon Village att kunna erbjuda tre olika delar för förtäring av mat och dryck i skilda lokaler, utöver konferens- och cateringservice:

  • Sydsveriges största lunchrestaurang i Inspira med både kall och varm mat. Där det är möjligt tillagad från råvaror från engagerade leverantörer i närområdet. Som oxkött från Blentarp, skånsk gris från Kristianstad, kyckling från Bjäre, kalkon från Ingelstad, fisk från grossisten i Helsingborg med ett klimatsmart och miljövänligt fokus och grönsaker från odlare i närområdet. Men även råvaror med ursprung i fjärran länder, där det känns naturligt.
  • Bistro Merge utvecklas till en uthämtningspunkt för take away som t ex sallader, baguetter och pokebowls.
  • ett mysigt café i Inspira (till vänster om entrén) för samkväm från morgon till sen eftermiddag. En samlingspunkt som blir det naturliga navet för hela forskningsparken. För informella möten, frukost, fika, lunch eller vardagshänget med kollegor som ett inspirerande avbrott.

Med de tre måltidsdelarna är det ambitionen att Medicon Village tar ett steg framåt som naturlig mötesplats för både arbete och socialt umgänge.