Övertyga i ledarrollen

Övertyga i ledarrollen
The event has expired

ÖVERTYGA I LEDARROLLEN

Det här är en mycket praktisk, hands-on och individanpassad retorikkurs för dig som verkar som ledare och vill skaffa dig nya strategier för framgångsrik kommunikation. 

Innan kursen genomför du en Extended DISC beteendeprofil. Med den som underlag träffas vi för ett enskilt samtal om dina kommunikativa styrkor och utmaningar och om vad du vill och behöver utveckla för att nå större genomslagskraft i din kommunikation.

Under kursdagarna jobbar du med ett individuellt utformat träningscase - en kommunikativ situation du vill bli bättre på att hantera. Kursen ger dig effektiv träning samt en retorisk verktygslåda som hjälper dig att interagera mer effektivt med människorna omkring dig, även med dem som inte tänker som du. 

Du får rikligt med konstruktiv feedback och personligt riktade råd, inte bara för vad du behöver förändra utan också för hur du faktiskt och praktiskt kan göra det. Du får fördjupande insikter om intrycket du gör på andra och tillgång till nya uttryck du kan använda för att få dem att vilja följa dig. För att ge gott om plats för personlig återkoppling är deltagarantalet begränsat till 6 personer.

När du hunnit praktisera det du lärt dig i vardagen träffas vi igen för ytterligare en halvdags workshop samt en timmes individuell återkoppling.

Ur innehållet:

  • Formulera och leverera budskap som skapar motivation och mening

  • Stärk din naturliga pondus

  • Hantera invändningar och besvärliga beteenden

  • Argumentera tydligt och övertygande

  • Byt ut verkningslösa vanor mot nya framgångsrika beteenden

  • Förmedla närvaro och fokusera 

I kurspriset ingår: Lunch, fika, videoinspelat material och skriftlig dokumentation, Extended DISC beetendeprofil med en timmes individuell återkoppling uppföljning samt ytterligare en halvdags workshop efter någon månad och en timmes individuell återkoppling.

OBS! Jobbar du på Medicon Village får du 10% rabatt.

För mer information om kursen, slå en signal, besök vår hemsida www.susannehedin.se eller titta in i vår studio på The Spark!

Kursen ges även 12-13 maj.

 

 

Share

Information

When: Thu, 30 Jan 2020 08:30 to Fri, 31 Jan 2020 16:00
Where: Retorikbyråns studio på bottenvåningen i The Spark
Organizer: Retorikbyrån Susanne Hedin & Co
Language: Swedish
Price: 14700 SEK
VAT excluded

Registration

Link to website or email address
Application deadline

Category

Seminarium/utbildning
Workshop

Target audience

För dig som vill utveckla och stärka din förmåga att kommunicera klokt och effektivt.

Contact information

Susanne Hedin
0706846634
retorikbyran@susannehedin.se
www.susannehedin.se