ERBJUDANDE! Just nu endast 200kr för våra TBE-vaccinationer

KRY Vårdcentral Tuna

PASSA PÅ, för nu har vi stor rabatt på TBE-vaccinationer för vuxna och barn när ni vaccinerar er hos oss på Kry Vc Tuna på Medicon Village.

Nu är det hög tid att påbörja sin TBE-vaccination för att vara fullt skyddad när nästa fästingsäsong börjar till våren.

TBE (tick-borne encephalitis) är en virussjukdom som sprids via fästingar. I upp till en tredjedel av fallen sprids viruset vidare till hjärnan och orsakar skador. Därför är det viktigt att ha ett skydd mot detta för att minska sannolikheten för allvarlig sjukdom.

Fästingar trivs i fuktiga och skuggiga miljöer. Exempelvis där det finns högt gräs, buskar samt i skogar, men de kan också förekomma i trädgårdar och parker.

Grundvaccinet består av tre doser. Dos fyra ges tre år efter grundvaccination och följande boosterdoser ges vart femte år oavsett ålder. Boosterdoser bör ges i god tid innan fästingsäsongen för att ge ett optimalt skydd, vilket är redan nu!

Ordinarie pris är 355kr för vuxna och 345kr för barn. Bokning ser via telefon (046-378 28 00) eller varför inte komma in på ett besök i våra fina lokaler.

PASSA PÅ att boka innan lagret tar slut, så ses vi snart!

* Medicon Villages två andra kliniker är Perituskliniken med sin högspecialiserade vård av i första hand urologiska sjukdomar samt Region Skånes klinik i anslutning till Avdelningen för arbets- och miljömedicin vid Medicinska fakulteten).

https://www.kry.se/vardcentraler/skane/lund/