Haeger & Carlsson Executive Search erbjuder kostnadsfri rådgivning för rekrytering & tidsbegränsad kompetensförstärkning

Haeger & Carlsson

Tisdagen den 31 maj kommer vi att befinna oss utanför restaurang Inspira och i loungen på The Spark för att kunna diskutera just era behov. Trots ett utmanade klimat så vet vi att behovet av kompetensförsörjning är fortsatt stort och vi brinner för att hjälpa till att hitta rätt lösningar för bolag inom Life Science.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Om Haeger & Carlsson Executive Search och Interim

Vårt fokus är inom tre områden: Executive Search, Rekrytering av Specialister samt Interim (uthyrning av konsulter vid tillfälliga behov av förstärkning).

o   Lång erfarenhet av att hjälpa Life Sciences bolag i Norden att finna rätt kompetens. Bolaget har sedan 1997 varit helt inriktat mot Pharma, Medtech och Biotech och vi som arbetar på Haeger & Carlsson har spetskompetens inom området då vi har lång erfarenhet av att arbeta på ledande positioner i branschen.

o   Stort nätverk. Med mer än 20 år i branschen har vi upparbetat ett stort och gediget nätverk. Vi når motiverade och relevanta kandidater, till såväl fasta tjänster som interimsuppdrag.

o   Kompetensbaserad rekryteringsprocess. Vi lägger stort engagemang vid att matcha kandidaterna gentemot uppdragsgivarens kultur och värderingar samt att utvärdera kandidaternas kvalifikationer och erfarenhet. Vi genomför personlighets- och kapacitetstester samt tar referenser på slutkandidater.

o   Stark tillväxt. Haeger & Carlsson är i kraftig tillväxt med många nöjda och återkommande kunder, titta gärna på vår hemsida för att få en bild av aktuella och avslutade rekryteringar. www.haegercarlsson.com

Haeger & Carlsson är helt inriktade på rekrytering och interim inom Life Science, framför allt i Norden. Vårt mål är att vara det ledande företaget inom området.