Hållbar hälsa mitt i livet

Holistisk hälsa, stress och mat. Bygga livet på hållbar grund. Hjälp när vi eller någon närstående blir sjuk. Och faktorer som stör underlivet under livet. Det har Måns Nilsson dykt ner i tillsammans med forskare och entreprenörer från Lund – de flesta med säte på Medicon Village. I poddserien Om X Antal År har han fört nyfikna samtal om framtidens trender och innovationer inom life science. Gäster är forskare och entreprenörer från Lund – de flesta med säte på Medicon Village. 

Ämnena som Måns Nilsson har dök ner i var många. Finns det spermier om 30 år? Vad behöver egentligen underlivet under livet? Och hur mycket kommer vi behöva sjukhusen i framtiden? Även frågor kring olika typer av hållbarhet täcktes in. Hur kan automatisering förenkla vardagen? Hur kan vi förhindra dödsfall genom att förhindra fall? Och vad är en cancerkompis egentligen? 

Tillsammans med forskare och entreprenörer målar Måns upp en tilltalande bild på hur de -vi alla kan bidrar till att vi kan leva friskare och leva mer hållbart – i närtid och framtid.

Lyssna in dig på alla poddarna innan vi nästa vecka släpper biljetterna för live-showen “Om X Antal År” som går av stapeln 30 maj på Restaurang Inspira.

Lyssna på poddarna här

Ett samarbete mellan Sydsvenskan och Medicon Village