Snart öppnar nyrenoverade Restaurang & Café Inspira

Medicon Village

Projektet med ombyggnationerna av Restaurang Inspira går nu in i sin slutfas och tidplanen verkar hålla. Vi räknar med att både restaurangen och caféet öppnar under första veckan av april.

Restaurangen har får fått en allmän uppfräschning samt att mycket av maskinparken bytts ut. I den nedre delen av Restaurang Inspira byggs en permanent scen med möjlighet till avskärmning för att ge bättre möjligheter till lunchmöten och seminarier. Entréhallen har fått nytt utseende med större cafédisk. Ytan för Café Inspira har expanderats rejält och kommer att få ny inredning för skönt ”café-häng” och möten i informell miljö.

I byggnaden pågår även byggnationer av en helt ny konferensdel som förläggs mellan entréhallen och idrottshallen/hörsalen. Den nya konferensdelen beräknas vara klar i september, samtidigt med LKPs parkeringshus.

Det pågår även ombyggnationer av idrottshallen och omklädningsrummen i samma byggnad. I september slår Nordic Wellness upp dörrarna till deras toppmoderna anläggning som erbjuder möjlighet till både individuell- och gruppträning.