Sommarlovsentreprenörer på Medicon Village

Medicon Village

Sommarlovsentreprenörerna är en form av feriepraktik hos Lunds kommun där ungdomar får möjlighet att under tre veckor testa att utveckla en tjänst, produkt, företag eller en idé. I år är första året som Sommarlovsentreprenörerna huserar på Medicon Village och ungdomarna kommer naturligtvis att fokusera på Life Science!

Under tre veckor jobbar Sommarlovsentreprenörerna med idégenerering, idévalidering och idépaketering där de får möjlighet att testa och förverkliga sina idéer. Veckorna består av workshops, eget arbete, handledarledda sessioner och avslutas med pitch av sin idé framför en jury.

Sommarlovsentreprenörerna kommer under perioden 13 juni – 1 juli att vara placerade på entréplanet i byggnad 301 på Medicon Village.

Vi på Medicon Village tycker det är roligt att få hjälpa till och sprida vad Life Science kan handla om till ungdomar (15-18 år). Tveka inte att höra av er om ni vill vara involverade och berätta vad ni själva gör. Ni är naturligtvis också hjärtligt välkomna att hälsa på och se vad ungdomarna håller på med.

För mer information, vänligen kontakta:

Marjana Andersson

Business Development Manager

Marjana.Andersson@mediconvillage.se

+46 708 71 00 18