Connects Investerarutbildning våren 2020

Connects Investerarutbildning våren 2020
Evenemanget har utgått

Connects investerarutbildning ger dig rätt kompetens och förutsättningar för att investera i onoterade tillväxtbolag. Utbildningen är även till för dig som redan är investerare men som vill lära dig mer och uppdatera dina kunskaper. Vi ger dig verktyg och kunskap för att bli en bättre investerare och samarbetspartner så att du kan göra fler lyckade investeringar.

Bli redo att investera och träffa kapitalsökande bolag
En erfaren kursledare och likasinnade deltagare ger dig de bästa förutsättningarna för att dela kunskap och erfarenheter. Efter utbildningen är du redo att investera och får möjlighet att träffa spännande kapitalsökande bolag genom Connects nätverk.
Vill du veta mer om investerarnätverket, kanske genom att prova på att delta på en investerarträff, hör av dig till .

Utbildningen genomförs under tre halvdagar.

Datum: 7, 14 och 28 maj 

Anmäl dig här!

 

I rollen som investerare krävs det idag inte bara tillgång till kapital. Alla branscher är under ständig utveckling och för att förbättra både dina chanser att få ta del av tillväxtföretagens framgång samt möjligheterna att få saminvestera med andra erfarna investerare, behöver du hålla dig uppdaterad och informerad – och vår investerarutbildning gör dig till en ännu bättre investerare och samarbets­partner.

Kursledare Stefan Lindholm driver bl.a. ett företag inriktat mot förvärvsfinansiering och företagstransaktioner. Stefan har lång erfarenhet som investment manager med fokus på expansion av teknikbolag. Stefan har bland annat arbetat som investeringsansvarig för Industrifonden i västra Sverige och som Investment Director på Eqvitec Partners. Stefan tar med sig sina många års erfarenhet av stora investeringar, chefspositio­ner och styrelsearbete till CONNECTs investerarutbldning.

Urval av innehåll:
Investeringsprocessens förlopp, Riskanalys/riskhantering, Syndikering, Due Diligence, Skarpt case/pitch från bolag, Att bygga ett dealflow, Roller och ansvar, Styrelsearbete, Exit & Utvärdering av skarpt case.

Dela

Information

När: tors, 07 maj 2020 13:00 till 17:00
Var: The Spark 10
Arrangör: Connect Sverige Region Syd
Språk: Svenska
Pris: 5500 SEK
inkl. moms

Anmälan

Länk till webbplats eller e-postadress
Sista anmälningsdag

Kategori

Seminarium/utbildning

Kontaktinformation

André Johansson
0708298721
andre.johansson@connectsverige.se
https://connectsverige.se/syd/