Create The Loop: lunch #2

25 jan '18
Tid
11:15 - 13:15
Plats
Gamla Gästmatsalen, Medicon Village, Scheelevägen 2 Lund
Arrangör
Altitude Meetings, Medicon Village, Skanska och The Loop

Välkommen till en kul och kreativ lunch med högt tempo och där idéer tillåts flyta fritt!

I det framväxande Science Village, mellan MaxIV och ESS kommer Skanska att bygga The Loop. The Loop är ett hus för materialforskning i världsklass men det är mycket mer än så. Det är en mötesplats där innovation och entreprenörskap möter affärer och kultur, med ambitionen att vara både det mest hållbara huset och den bästa platsen för att tillsammans forma vår framtid. 

Under 2017 och 2018 kommer man att bjuda in till en serie luncher där vi pitchar idéer för att tillsammans bygga The Loop. Varje lunch har ett specifikt tema. Och man behöver din hjälp!

När: Torsdag 25/1 kl 11.20 - 13.15 på Medicon Village, Scheelev 2, Lund (Gamla Gästmatsalen, plan 2, byggnad 302) 
Tema: Energi - hur bygger och driftar vi The Loop till ett klimatpositivt och hållbart hus?

Vi bjuder på en kul lunch med bra nätverk i ett högt tempo, du bidrar med idéer och kompetens och har möjlighet att bli den vinnande leverantören och därmed vara med och bygga The Loop.

Format: vi inleder med en vision och en presentation av The Loop. Därefter får ett utvalt antal aktörer vardera 4 minuter pitcha sina idéer för en jury bestående av representanter från bl a Skanska, Medicon Village och Science Village. Därefter väljs ett antal aktörer ut för fortsatta förhandlingar och diskussioner med Skanska.

Vill du vara med och pitcha? Kontakta calle@altitudemeetings.se eller 0734-241034. Vill du vara med som publik? Anmäl dig till calle@altitudemeetings.se, alla som anmäler sig får lunchmacka. 

Välkommen att vara med och bygga The Loop!

http://createtheloop.se/