Jordgubbsseminarium

Evenemanget har utgått

Information

När: fre, 28 jun 2019 08:15 till 10:15
Var: Hörsalen, Medicon Village
Arrangör: EFL
Språk: Svenska

Strategiskt ledarskap och tänkande i en värld präglad av komplexitet och osäkerhet

– Modet att ta sin organisation utanför komfortzonen

Välkommen till EFL:s årliga jordgubbsseminarium, som i år handlar om strategiskt tänkande och ledarskap i en värld präglad av nya utmaningar och ett nytt affärslandskap. Vi ser fram emot att se dig hos oss den 28/6 för att ta del av ett spännande och relevant innehåll, samt blänkande färska jordgubbar.

Globalisering, digitalisering, miljöutmaningar, politisk turbulens m.m. ger oss helt nya utmaningar och nya frågor som inte kan besvaras med traditionella strategi-, ledarskaps och affärsmodeller.

Med EFL:s managementexpert Stein Kleppestø tar vi oss an hur man som ledare och organisation navigerar i det okända, där det krävs ett strategiskt ledarskap präglat av öppenhet, experiment och lärande. Begrepp som intuition, kreativitet och kognitiv självmedvetenhet måste prägla det strategiska tänkandet.  Och där det strategiska ledarskapet i allt större utsträckning behöver inkludera ett organisatoriskt, kontinuerligt (livslångt) lärande och modet att ta sin organisation utanför komfortzonen och mot nya möjligheter till framgång.

Strategisk impact är en fråga om pedagogik – att utveckla sig själv och andra för att tillsammans hitta nya, relevanta svar.

Seminariet äger rum fredagen den 28 juni. Vi öppnar dörrarna 08.15 då sommarfrukosten med bland annat blänkande jordgubbar står framdukad. Seminariet startar kl. 8.45 och avslutas kring kl. 10.15.

Anmälan

Medicon Village är lokalsponsor och har ett antal platser för våra medlemmar. Anmälan sker via mail till event@efl.se - ange i mejlet att du är medlem på Medicon Village.

Välkommen!

Dela evenemanget

Information

När: fre, 28 jun 2019 08:15 till 10:15
Var: Hörsalen, Medicon Village
Arrangör: EFL
Språk: Svenska

Anmälan