Life Science branschens tillväxt- och finansieringsmöjligheter i pandemins kölvatten

Life Science branschens tillväxt- och finansieringsmöjligheter i pandemins kölvatten

Forskning och innovation inom life science är viktigt för var och en – det har vi blivit varse i coronatider. Att life science branschen får rätt förutsättningar gör att bolagen kan växa och innovationerna nå patient. Fler affärsänglar, listade bolag och specialiserade venture kapital fonder förbättrar utvecklingsmöjligheterna. Antalet börsnoterade bolag ökade under 2020, men tillväxtresan kan vara fortsatt skakig efter att man gått på börsen.

Lyssna in hur några av det 25-tal börs-VD-ar som finns på Medicon Village i Lund tillsammans med styrelseproffs och expertis resonerar om framtiden. Vad betyder det för patienter och oss vanliga att life science bolag går på börsen? Hur samverkar ett tillväxtbolag på bästa sätt med såväl stora som små aktörer, för att förbättra chanserna att lyckas? Vi får också lära mer om betydelsen av ett starkt investeringsfrämjande – hur attraherar vi utländskt kapital för att vitalisera branschen och snabbare få ut forskningen till patient?

Seminariet är en del av "I stället för i Almedalen" - tre dagar med direktsänd samhällsdebatt från STUDIO Meetingpoint i Malmö! Evenemanget är även en del av det officiella programmet för Almedalsveckan 2021.

Hur tar jag del av seminariet?

Sändningen från "Istället för i Almedalen" sker via plattformen Hopin - registrera dig kostnadsfritt här. 

Dela

Information

När: ons, 07 jul 2021 09:00 till 09:45
Var: Digitalt
Arrangör: Medicon Village i samarbete med ´Istället för i Almedalen´ med Altitude Meetings
Språk: Svenska

Anmälan

Länk till webbplats eller e-postadress

Kategori

Seminarium/utbildning

Kontaktinformation

Anette Orheim
anette.orheim@mediconvillage.se