Lunch & Learn: Förpackningen har fått en ny dimension - din mobil

5 feb '19
Tid
11:45 - 12:30
Plats
Restaurant Inspira, nedre delen
Arrangör
ÅF och Medicon Village
Lunch & Learn: Förpackningen har fått en ny dimension - din mobil

Varför behöver vi kunskap om de produkter och tjänster vi använder? Är det för att vi snabbare löser uppgiften för handen eller är det för att kvalitén på resultatet blir högre?

Med rätt kunskap om produkten så följer många fördelar och genom att koppla samman förpackningen med mobilen så kan kommunikationen bli mer lättbegriplig, snabbare att ta till sig och alltid aktuell. Nu finns det plötsligt utrymme för alla språkvarianter, med färgbilder, filmer och allt möjligt annat som ligger i tiden.

Christian Håkansson och Johan Falkmarken från ÅF Packaging Development visar exempel på detta och berättar om hur detta påverkar allt ifrån användarupplevelser till kostnadsbesparingar.

Lunch & Learn är ett återkommande evenemang och är öppet för alla - ingen föranmälan! Eventet arrangeras av någon av Medicon Village medlemsorganisationer och/eller tillsammans med större nätverksorganisationer (värd). Deltagare köper sin lunch i restaurangen och tar den med sig till nedre delen av restaurangen. Föredraget börjar denna gång ca 11.45. Passa på att lära dig något nytt som du har nytta av i ditt arbete eller privatliv!

Kontaktinformation