Paketering för export

Paketering för export
Evenemanget har utgått

Tillsammans med Medeon och Medicon Village anordnar Swecare ett seminarium på temat paketering för export från den svenska life science sektorn. Vi delar med oss av tips och erfarenheter hur man drar störst nytta av gemensamma exportaktiviteter och hur företag kan ta draghjälp av varandra i sina exportsatsningar. 

Hur kan olika lösningar paketeras för att öka möjligheterna på exportmarknader? Hur kan man tänka inom företaget och hur kan man samarbeta med andra aktörer? Vi kommer att höra exempel från några av Swecares medlemsföretag, och dessutom lyfter vi exemplet Expo 2020 i Dubai, den stora världsutställning som äger rum mellan oktober 2020 och april 2021.

Swecare är officiell organisation i planering och genomförande av den svenska life science-satsningen under Expo 2020. Världsutställningen är ett bra tillfälle att visa upp och paketera svenska lösningar och innovationer för en världspublik. I den svenska paviljongen kommer life science vara ett av fem tematiska områden, och vi söker fler aktörer som vill vara en del av denna unika möjlighet till samverkan och exportfrämjande. På seminariet presenterar vi den övergripande planeringen och vill lyssna in vad ni tycker är viktigt och vilka områden ni vill lyfta. 

Vi kommer också be några av Swecares medlemsföretag att presentera hur man har jobbat med paketering, t ex att inkludera tjänster i sitt erbjudande eller att samarbeta med andra för att stärka det gemensamma erbjudandet. 

Kom på seminariet, lär dig mer och inspireras av det arbete som redan gjorts!

Frågor att fundera på innan seminariet:

  • Vad har vi i Sverige som sticker ut? 
  • Vilka är de starkaste områdena för framtidens life science vg utvecklade lösningar, forskning och tillämpning i vården?
  • Kan life science-sektorn lära sig av hur andra industrier paketerar lösningar?
  • Vad vore nytta av samarbete/paketering?

Dela

Information

När: tis, 03 mar 2020 13:00 till 15:00
Var: Medeon Science Park, Per Albin Hanssons väg 41, 205 12 Malmö
Arrangör: Swecare
Språk: Svenska

Anmälan

Länk till webbplats eller e-postadress
Sista anmälningsdag

Kategori

Seminarium/utbildning
Nätverkande