Tuffa Covid19-tider: Skaffa kraften du och din verksamhet behöver!

Tuffa Covid19-tider: Skaffa kraften du och din verksamhet behöver!
Evenemanget har utgått

Covid19 är krävande. Så skapar du och din verksamhet kraften som behövs för att orka igenom pandemin (och vintermörkret) i tillvarons begränsningar. Boosta din och din organisations energi och prestationer men också er hälsa och ert immunförsvar. Ta chansen att ta del av korsbefruktningen mellan EnergyManagement och immunologi och lyssna på Annica Gilbertsson från EnergyManagement AB och Shahram Lavasani från ImmuneBiotech AB.

Välkommen till det första webinariumet i en serie som sänds direkt från Medicon Village.

Ur innehållet

  • Idéer om vad man kan göra för att skapa energi i den begränsade tillvaron.
  • En immunologs syn på vanor som skapar positiv energi och hur viktiga de är för immunsystemet, också och inte minst i virustider.
  • Ett nedslag i en av EnergyManagement-modellens energidimensioner, den som handlar om positiva och konstruktiva känslor. 
  • När ”att fokusera på det positiva” blir helt fel.
  • Om humor i krislägen och vikten av små energiinjektioner 

Praktiskt 

Var: Online via Zoom
När: Onsdag 9 december kl. 15.00-16.00 
Språk: Svenska
Kostnad: Ingen kostnad

Anmäl dig här före den 7 december!

EnergyManagement handlar om att få ut mer av sig själv och – sin organisation – utan att öka stress och slitage. Helt enkelt konsten att skaffa vanor som skapar positiv energi och som gynnar både hälsa och effektivitet.

Positiv energi har vi, var och en av oss, nytta av alla dagar, men det blir extra tydligt i tuffa tider vilken skillnad vanor och verktyg för att skapa sådan gör – det tunga blir mindre tungt. Positivt laddade team tar sig med större kraft mot mål, men positivt laddade team tar sig också igenom ansträngningar med mindre negativ påverkan på hälsan.

Annica Gilbertsson är en mycket uppskattad föreläsare och utbildare. År 2009 utvecklade hon konceptet EnergyManagement vilket har visat sig göra skillnad för både personer och organisationer. Har fått pris som Årets Nyföretagare i Lund. Är beteendevetare med inriktning hälsopromotion men har även en marknadsekonomexamen. Även personliga erfarenheter har gett kunskap om hur viktig positiv energi är, också och inte minst då vi utmanas av tuffare situationer.

EnergyManagement jobbar med individer och med såväl små som stora företag. Bland stora företag kan Alfa Laval nämnas som har jobbat med EnergyManagement sedan 2011. Alfa Laval Finance Sweden har sedan flera år tillbaka EnergyManagement i sin strategi. Resultaten av EnergyManagement-programmen går att mäta, men som en avdelningschef uttryckte det, de går också att känna. 

Shahram Lavasani är doktor i immunologi och en av pionjärerna bakom forskningen kring ”the gut-brain axis”. Shahram Lavasani är en internationellt eftertraktad föredragshållare och lektor i immunologi vid Lunds universitet. Han är även grundare till företaget ImmuneBiotech där hans forskning kommit till nytta i framtagandet av GutMagnific® – en vetenskapligt skräddarsydd bakteriekapsel som hjälper vid bland annat IBS. GutMagnific® har även visat sig hjälpa patienter med den kraftigt energinedsättande neurologiska sjukdomen ME/CFS (kroniskt trötthetssyndrom) vilken man befarar att ca 10% av Covid19-drabbade kommer att lida av. Detta utvärderas just nu in en omfattande studie i samarbete med Karolinska Institutet.

Vår hälsa påverkas av många faktorer som alla är sammankopplade. För att på bästa sätt stärka vårt immunförsvar, menar Shahram, behövs en helhetssyn och där är positiv energi viktig.

Dela

Information

När: ons, 09 dec 2020 15:00 till 16:00
Var: Online via Zoom
Arrangör: ImmuneBiotech AB och EnergyManagement AB
Språk: Svenska

Anmälan

Länk till webbplats eller e-postadress
Sista anmälningsdag

Kategori

Seminarium/utbildning
Workshop

Kontaktinformation

Shahram Lavasani
s.lavasani@immunebiotech.com