Vill du eller ditt bolag hitta nya forum för samverkan och CSR?

Vill du eller ditt bolag hitta nya forum för samverkan och CSR?
Evenemanget har utgått

Projekt mot könsstympning och IT-utbildning för unga kvinnor i Tanzania. Det är några av de projekt som kunde få pengar genom ett unikt och årligt återkommande samarbete mellan Lundaspexarna och Lund Ideon Rotaryklubb. 
Vid årets spex i slutet av november blev det drygt 70 000 kronor kvar som överskott i kassan, som nu delas ut till olika hjälpverksamheter. Kanske vill du eller ditt bolag hitta nya vägar för samverkan och CSR? Kom då och träffa Lund Ideon Rotaryklubb.

Varje år samarbetar Lundaspexarna och Lund Ideon Rotaryklubb. Rotary köper ett spexframträdande, säljer biljetterna med god marginal och skänker överskottet till välgörenhet.

Den 30 januari kl. 17.30 hänger Rotaryklubben på ordinarie After Work på Bistro Merge i The Spark. Mingla, prata och köp något att äta eller dricka. Och vill du veta mer om Rotary så hugger du någon i gänget. 
På plats denna kväll finns även Stefanié Feldmann från den lokala Föreningen Förebild - ett av de projekt som Lund Ideon Rotaryklubb stöttar. Aktuellt just nu för Föreningen Förebild är ledarskapsutbildningen Gå Före, för den som är ung och leder andra unga och/eller barn.  

Lund Ideon Rotaryklubbs ordinarie morgonträffar äger rum på Idéonrestaurangen Kryddhyllan, Ole Römers väg 16. Kom gärna dit som gäst! Du köper din frukost och ansluter. Vårens första möte äger rum torsdagen den 9 januari. 
Målsättningen är att skapa en gränsöverskridande mötesplats, bl a mellan olika verksamheter på Ideon Science Park och Medicon Village. 

Läs mer här

 
 

Dela

Information

När: tors, 30 jan 2020 17:30 till 19:00
Var: Bistro Merge, Scheeletorget 1
Arrangör: Lund-Ideon Rotaryklubb
Språk: Engelska & Svenska

Anmälan

För det här eventet så krävs ingen anmälan.

Kategori

Nätverkande

Målgrupp

Näringsliv