Kontorslokaler

Hitta din plats i en attraktiv miljö tillsammans med andra aktörer som stöttar eller verkar inom life science.

Kontorsplats i öppet landskap 

För det lilla företaget går det att hyra plats i vårt nyrenoverade öppna kontorslandskap i business-to-businesshuset. Här sitter man i en attraktiv miljö tillsammans med andra aktörer som verkar inom, eller stöttar, life science.

Office Space - The Spark

För platser i öppet landskap ingår kostnadsfri tillgång till utvalda konferensrum och samtalsrum, bemannad reception, WiFi, central skrivare, gemensamhetsutrymmen med gratis kaffe/the m.m.

Enskilda kontor

För de aktörer som behöver kunna stänga dörren om sig erbjuder vi enskilda kontor med möjlighet att sitta en eller två personer. Här har man tillgång till samma kostnadsfria tjänster som för platser i öppna landskapet.

Anpassade kontorsytor

Med anpassade ytor menar vi att hela eller delar av ett våningsplan kan hyras för ett företag. Eller hela huskroppar. I de här fallen anpassas ofta kontorsytorna efter verksamhetens behov och krav innan man flyttar in. 

SmiLe Incubator

Om ni är ett start-up bolag inom life science kan ni ansöka om att flytta in till den fristående inkubatorn på Medicon Village – SmiLe Incubator. SmiLe Incubator hjälper entreprenörer och nystartade företag att utveckla och kommersialisera nya idéer. Dess främsta uppgift är att stödja bolagets ledningsteam i deras arbete med affärsutveckling, finansiering, rekrytering och riskhantering. 

Kontakt

För mer information om kontorslokaler fyll i vår intresseanmälan eller kontakta:

Marjana Andersson
E-post: living@mediconvillage.se