Om huset

Nya kontorslokaler på Medicon Village 2018/19

Tack för ditt intresse för Medicon Village och de möjligheter som du som medlem och hyresgäst kan få här hos oss. Vi kontaktar dig så fort vi bara kan.

Jag godkänner härmed Medicon Village´s personuppgiftspolicy

Flytta in hos oss!

Är du intresserad av att flytta till Medicon Village Science Park ber vi dig fylla i ett kontaktformulär så tar vi kontakt med dig inom kort.

Fyll i vårt kontaktformulär här

Från 0 till 1 800 specialister sedan 2012

Strax före årsskiftet 2011/12 fanns det varken ”science” eller ”park” här på området. Däremot 80 000 m2 tomma lokaler som tidigare tillhört AstraZeneca. Sedan 2012 har Medicon Village Science Park vuxit från 0 till 140 företag och organisationer, med 1 800 experter inom life science. 

För att ge plats åt fler givande samarbeten och fler smarta lösningar utvecklar vi just nu området. Först ut är en ny huvudbyggnad, färdig för inflyttning i juli 2019. Huset kommer att ge plats för cirka 600 experter inom life science. Allt från egenföretagaren och mindre företag med några få medarbetare till större företag som kan hyra delade eller hela våningsplan.

Ett hus för hela Medicon Village

Den nya huvudbyggnaden kommer att bli ny entré till Medicon Village, med ett välkomnande torg framför som en trevlig och självklar mötesplats à la campuskänsla.

Sociala ytor i B2B-miljö

På markplan kommer den nya huvudreceptionen att finnas med en rad olika servicetjänster för våra medlemmar. Här kommer det också att finnas andra utåtriktade verksamheter som ytterligare ger liv åt torgområde och hus. En arkad skapar en väderskyddad passage och inbjudande vistelseytor längs söderfasaden.   

En ny träffpunkt

Huset är också tänkt att fungera som mötesplats för alla som jobbar på Medicon Village. I gatuplan kommer det att finnas ett inspirerande och mötesvänligt café/bar öppen även för de som inte jobbar på Medicon Village. 

Members lounge

En trappa upp kommer ”Members lounge” att finnas – en träffpunkt för alla inom Medicon Village. På samma plan kommer enmansföretagare och små företag att erbjudas arbetsplatser. Här kommer det att finnas både fasta och fria platser. 

Hur vill du ha det?

Business-to-businessmiljön präglas av dynamik, rörlighet och gemenskap. Här passar det bra att sitta för CRO- och tjänstebolag och liknande företag som ska bistå andra företag i deras utveckling av produkter och tjänster.

Atrium med Flexplatser

Här kan du sitta i öppna sociala ytor på en fast (fix) eller fri (flex) plats. Det går även att hyra ett eget avskilt kontor – både för en eller några få personer. Vilken lösning du än väljer har du tillgång till konferensrum, kök, städning, med mera. Dessutom en gemensam och social takterrass. 

Delat våningsplan eller ett helt eget

Våningsplanen en bit upp i huset är planerade för de något större företagen (cirka 10 till 100 personer). Här styr du själv hur kontoret planeras. Både när det gäller delade våningsplan eller det helt egna. 

Principen för ytans storlek är enkel: du bestämmer hur många arbetsplatser och/eller yta som behövs, så ordnar vi det. Anpassningen till den egna verksamheten gör du själv i samråd med våra eller egna arkitekter. På de delade våningsplanen kommer det också att finnas enklare labb att hyra.

Helt plan: 2200 m2

Huvudreceptionen i nya kontorshuset
 • Medicon Village
  Sju våningsplan
  Totalt 17.000 kvm fördelat på sjuvåningsplan
 • Medicon Village
  Arbetsplatser i i öppna ytor
  Dynamik, rörlighet och gemenskap
 • Medicon Village
  Kontor för en person eller flera
  Eget avskilt kontor för en eller några få personer
 • Medicon Village
  Konferens- och mötesutrymmen
  Moderna möteslokaler inklusive hörsal
 • Medicon Village
  Huvudreception
  Medicon Village huvudreception i bottenplanet
 • Medicon Village
  Inspirerande café
  Ett mötesvänligt café öppet för alla
 • Medicon Village
  Members Lounge
  Den naturliga träffpunkten för alla på Medicon Village
 • Medicon Village
  Torrlabb
  Enklare labbytor i huset
 • Medicon Village
  Service för medlemsorganisationerna
  Posthantering, städning, fikarum, reception mm
 • Medicon Village
  Inflyttning 2019
  De första hyresgästerna flyttar in i juli 2019.