Perfekt läge för life science

Medicon Village är en del av kunskapsstråket i Lund

Tack för ditt intresse för Medicon Village och de möjligheter som du som medlem och hyresgäst kan få här hos oss. Vi kontaktar dig så fort vi bara kan.

Jag godkänner härmed Medicon Village´s personuppgiftspolicy

Flytta in hos oss!

Är du intresserad av att flytta till Medicon Village Science Park ber vi dig fylla i ett kontaktformulär så tar vi kontakt med dig inom kort.

Fyll i vårt kontaktformulär här

En del i ett större forskningskluster

För den som är verksam inom life science är Medicon Village både rätt miljö och rätt plats geografiskt. Vi är en del i det större klustret Medicon Valley med ett brett antal life science-aktörer i hela Öresundsregionen. Här mitt i Lunds forsknings- och innovationscentrum finns allt inom gång- eller cykelavstånd: Lunds universitet, Skånes universitetssjukhus, ESS, MAX IV-laboratoriet, Ideon med flera. 
    
Totalt i Öresundsregionen finns 15 universitet, 28 sjukhus, 11 universitetssjukhus cirka 400 företag inom life science – Skåne och Köpenhamnsregionen är tillsammans den tredje största regionen i Europa när det gäller forskning inom medicin och bioteknik.

Nära till allt

Det är också nära till alla kommunikationer. Motorvägen går strax utanför området. Tågresan till och från Kastrup (CPH Airport) tar cirka 30 minuter. Den nya spårvägen kommer att gå strax norr om Medicon Village.