Pop Up Talk – scenen är din på Medicon Village

Pop Up Talk på Medicon Village

Söker ni samarbetspartners eller kunder, och önskar dela era visioner med några av Life Science-branschens mest passionerade forskare och företagare? Tag då chansen och kom till Medicon Village för att dela era idéer och kunskap med det nätverk av fler än 170 organisationer verksamma inom områdena pharma, med-tech, biotech och health-tech.

På Medicon Village är miljön utformad för att främja framgångsrika möten och arrangemang med syfte att stimulera och underlätta samarbete.

Konceptet Pop Up Talk Digital är tänkt att skapa förutsättningar för gemensam idéutveckling, samskapande och samarbeten. Som värd för ett Pop Up Talk Digital erbjuds ni möjlighet att inta den digitala scenen i Hopin och presentera ert företag och inte minst nätverka med deltagare. 

Ladda ner produktbladet för mer information angående de två olika packen vi erbjuder för Pop Up Talk Digital.

Är du intresserad att arrangera ett Pop Up Talk Digital på Medicon Village? Tveka inte att skicka in din intresseanmälan via formulär nedan eller kontakta oss direkt på malin.eriksson@mediconvillage.se!

 

Dina kontaktuppgifter
Sammanfattning av föreslagen Pop Up Talk

Vill ni vara värd för ett Pop Up Talk?

Om ni är intresserade av att vara värd för ett Pop Up Talk på Medicon Village så vänligen fyll i och skicka in er intresseanmälan via formuläret nedan. Vi återkommer snarast möjligt!

Fyll i intresseanmälan