Upplev The Spark

The Spark på Medicon Village

Upplev The Spark

Vårt nyaste komplex, vår huvudbyggnad The Spark, erbjuder mycket mer än kontor och mötesrum. Här skapas naturligt nya sorts möjligheter när experter från en lång rad olika discipliner utbyter erfarenheter och idéer. Det är en plats för att träffas och prata, samarbeta och växa.

The Spark symboliserar den där laddade startpunkten då idé, handling och nyskapande smälter samman. Det är en plats där möten och kontakt har byggts in i varje utrymme, varje händelse, varje ögonblick och där passionen för forskning och innovation är drivkraften. Här skapas hela tiden energigivande upplevelser och nya, oförutsedda gnistor i mötet mellan olika människor. 
Och allting är möjligt.

Naturliga möten

The Spark rymmer även vår huvudreception och fungerar som en naturlig vägkorsning för människor från alla världens hörn på väg till och från Medicon Village. The Spark, med torget i fronten, hyser både interna och externa möten och evenemang och drar till sig människor med olika bakgrunder och kunskaper som ger energi till hela området. När runt 600 experter – allt från forskare och små organisationer till stora företag – nu kallar The Spark sitt hem, är möjligheterna stora för det där oplanerade mötet som kan förändra allt.

I gatuplan finner du även vårt inspirerande och mötesvänliga Bistro Merge som naturligtvis även välkomnar de som jobbar utanför Medicon Village.  

The Spark lounge

Members lounge och vår Business-to-businessmiljö

En trappa upp hittar du ”Members lounge” – en träffpunkt för alla inom Medicon Village. På samma plan och våningen ovanför återfinns vår Business-to-businessmiljö där enmansföretagare och små företag erbjuds arbetsplatser. Här finns både fasta och fria platser. 

Hur vill du ha det?

Business-to-businessmiljön präglas av dynamik, rörlighet och gemenskap. Här passar det bra att sitta för CRO- och tjänstebolag och liknande företag som ska bistå andra företag i deras utveckling av produkter och tjänster.

Här kan du sitta i öppna sociala ytor på en fast (fix) eller fri (flex) plats. Det går även att hyra ett eget avskilt kontor – både för en eller några få personer. Vilken lösning du än väljer har du tillgång till konferensrum, kök, städning, med mera. Dessutom en gemensam och social takterrass. 

Delat våningsplan eller ett helt eget

Våningsplanen en bit upp i huset är planerade för de något större företagen (cirka 10 till 100 personer). 

Anpassningen till den egna verksamheten gör du själv i samråd med oss på Medicon Village.

 • Medicon Village
  Sju våningsplan
  Totalt 17.000 kvm fördelat på sjuvåningsplan
 • Medicon Village
  Arbetsplatser i öppna ytor
  Dynamik, rörlighet och gemenskap
 • Medicon Village
  Kontor för en person eller flera
  Eget avskilt kontor för en eller några få personer
 • Medicon Village
  Konferens- och mötesutrymmen
  Moderna möteslokaler inklusive hörsal
 • Medicon Village
  Huvudreception
  Medicon Village huvudreception i bottenplanet
 • Medicon Village
  Inspirerande café
  Ett mötesvänligt café öppet för alla
 • Medicon Village
  Members Lounge
  Den naturliga träffpunkten för alla på Medicon Village
 • Medicon Village
  Service för medlemsorganisationerna
  Posthantering, städning, fikarum, reception mm