Er konferens på Medicon Village

Hörsalen, Medicon Village

Lokaler för små möten och stora event

På Medicon Village passar allt bra – från möten för den lilla gruppen till arrangemang för 700 deltagare med höga krav på representativa miljöer.

Reastaurang Inspira -1440

Restaurang Inspira

Inspira är Medicon Villages naturliga mötesplats. Från morgon till sen eftermiddag.

Vill du ordna ett möte, en konferens eller ett event i en levande miljö på Medicon Village? Vi har ett flertal lokaler för uthyrning – både för det lilla mötet och den stora konferensen. Vi erbjuder även konferenspaket med mat, fika och teknisk support.

Sharience, The Spark, Medicon Village

Lokaler för små möten och stora event

Möten, konferenser och event är utmärkta tillfällen att hitta samarbetspartners, utbyta idéer, knyta till sig nya medarbetare, marknadsföra sig och – inte minst – skapa affärer. På Medicon Village ordnas möten för såväl företag och offentliga verksamheter som organisationer och utbildningsaktörer.

På Medicon Village passar allt bra – från möten för den lilla gruppen till arrangemang för 700 deltagare med höga krav på representativa miljöer. Här finns bl.a. ett auditorium för upp till 180 personer, med full utrustning och teknisk personal till hjälp.

Cofluence - Medicon Village

Digitala möten, streaming och webinars

Medicon Village är möjligheternas mötesplats - vi ger rådgivning och hjälp med planering och genomförande av digitala möten där deltagare kopplas ihop digitalt utefter era behov. Vi och våra samarbetspartners hjälper er med allt från det mindre digitala mötet till det större externa eventet. Här finns både lokaler och teknisk support.

 

 

Restaurant Inspira med eget bageri

Mat och dryck för lyckade möten

En viktig komponent i ert arrangemang är naturligtvis mat och dryck. Restaurang & Café Inspira på Medicon Village lämnar inget åt slumpen och ger dina gäster smakupplevelser som går hand i hand med arrangemanget. Här finns kapacitet för såväl stora som små sällskap, i en öppen eller mer avskild miljö.

På menyn finns alltid flera lunchalternativ. Har ni specifika önskemål för lunchen ordnar vi det. Vi erbjuder naturligtvis även mingelbufféer och middagar. Hos oss kan ni också träffas enkelt och spontant över en god kopp kaffe med tilltugg på Café Inspira.

Vi kan hjälpa dig att göra rätt val